Knjiga za porezne obveznike: satirična bilanca Ephraim Kishon

ISBN: 9799536510534

Published: 2001

Paperback

167 pages


Description

Knjiga za porezne obveznike: satirična bilanca  by  Ephraim Kishon

Knjiga za porezne obveznike: satirična bilanca by Ephraim Kishon
2001 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 167 pages | ISBN: 9799536510534 | 10.36 Mb

U vremenima kada se u Saboru na svakoj sjednici usvajaju novi porezi, prirezi, trošarine i tko zna kakve daće prijeko je potrebno pronaći naćin kako izbjeći sve te namete. Ephraim Kishon u svojoj Knjizi za porezne obveznike pokazuje kako se s timMoreU vremenima kada se u Saboru na svakoj sjednici usvajaju novi porezi, prirezi, trošarine i tko zna kakve daće prijeko je potrebno pronaći naćin kako izbjeći sve te namete. Ephraim Kishon u svojoj Knjizi za porezne obveznike pokazuje kako se s tim bore stanovnici Izraela.

Židovi su izabrani narod koji je oduvijek znao kako s novcem, stoga savjete najpoznatijeg svjetskog satiričara svako treba proučiti. U trenucima kada se nađete nad svojom poreznom prijavom i sa svojim poreznim službenikom oči u oči budite uvjereni kako ćete najbolji savjet za takvu situaciju pronaći upravo u ovoj knjizi. A tome o čemu govori Knjiga za porezne obveznike najbolje opisuju uvodne Kishonove riječi:Ne.

u ovoj knjizi nije riječ o sitnoj lovi. Ni govora. Ovdje je riječ o najčešćem fijasku našeg stoljeća, o nesporazumu kojim je polovica čovječanstva sasvim legalno protjerana u ilegalu. Mislim na onu fiskalnu čarobnu formulu koja od varalice pravi neznanog junaka, a čovjeka koji poštuje zakon pretvara u šaku jada. Riječ je o državnom promašaju koji se zove porez na zaradu i dohodak, i koji je u biti posve oprečan ljudskoj naravi.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Knjiga za porezne obveznike: satirična bilanca":


shumarlaw.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us