Kalimantan C.S. Godshalk

ISBN: 9789069743202

Published:

Paperback

543 pages


Description

Kalimantan  by  C.S. Godshalk

Kalimantan by C.S. Godshalk
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 543 pages | ISBN: 9789069743202 | 6.72 Mb

In de hoogtijdagen van de grote handelsroutes naar de Oost sticht de jonge Engelse officier Gideon Barr een radj op de noord-kust van Borneo. Ondanks de tegenwerking van inlanders, Chinese handelaren, missionarissen en Hollanders die de machtspositieMoreIn de hoogtijdagen van de grote handelsroutes naar de Oost sticht de jonge Engelse officier Gideon Barr een radj op de noord-kust van Borneo. Ondanks de tegenwerking van inlanders, Chinese handelaren, missionarissen en Hollanders die de machtspositie van de Britten niet willen accepteren, weet hij zijn heerschappij uit te breiden tot een gebied ter grootte van Engeland.

Naast het bloedstollende relaas over geheimzinnige magie, tropische ziektes, koppensnellers en bloedwraak, ontvouwt zich de hartstochtelijke liefdesrelatie tussen de onverzettelijke Barr, zijn Engelse bruid Amelia en zijn Maleise minnares.Kalimantan is een weergaloos mooie kroniek waarin niet alleen het schitterende landschap en de rijke geschiedenis van Borneo tot leven komen, maar waarin ook de rol van de Hollanders vanuit een boeiend nieuw perspectief wordt beschreven.C.S.

Godshalk schreef Kalimantan tijdens haar verblijf in Zuidoost-Azië. Haar historische perspectief en personages zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en gedegen documentatie. Kalimantan werd door Publishers Weekly geselecteerd als een van de beste romans van 1998.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kalimantan":


shumarlaw.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us