Тайна с цвят на праскова Sarah Addison Allen

ISBN:

Published:

Paperback

264 pages


Description

Тайна с цвят на праскова  by  Sarah Addison Allen

Тайна с цвят на праскова by Sarah Addison Allen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 264 pages | ISBN: | 7.27 Mb

Омайваща и ароматна история от авторката на Градина на желаниятаУолс ъв Уотър е обикновено градче, в което животът би трябвало да тече монотонно и скучно. Но под прасковата в имението Блу Ридж Мадам спи магическа тайна.

И когато семейство Осгуд сеMoreОмайваща и ароматна история от авторката на Градина на желаниятаУолс ъв Уотър е обикновено градче, в което животът би трябвало да тече монотонно и скучно. Но под прасковата в имението Блу Ридж Мадам спи магическа тайна. И когато семейство Осгуд се заема да реставрира къщата, в града започват да се случват редица странни и необясними неща.Уила Джаксън никога не се е чувствала на мястото си в Уолс ъв Уотър, но се е примирила с живота си там.

Колин Осгуд пристига в градчето, за да съживи градините на Блу Ридж Мадам. Случайната им среща заплашва да провали плановете и на двамата.Пакстън Осгуд е инициативна, организирана и държи всичко под контрол. Освен чувствата, които изпитва към най-добрия си приятел. Себастиан се завръща в Уолс ъв Уотър, подготвен да се изправи срещу миналото, ала открива, че няма с кого да води битка. А Пакстън е последното нещо, което очаква да му се случи.Различни, но обединени от неведомите нишки на минали събития, те откриват, че съдбата не винаги ти показва пътеката, по която ще поемеш.

Ала ако извадиш късмет, се случва да срещнеш човек с компас...Със своя „магически реализъм по южняшка рецепта” Сара Адисън Алън ни провокира да погледнем на света с други очи и да се наслаждаваме на неговите странности, без да се опитваме да търсим логично обяснение. „Тайна с цвят на праскова” е свежа и пленителна история, която омагьосва с южния си чар и ароматния полъх на кафе и праскови.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Тайна с цвят на праскова":


shumarlaw.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us