Såld på nätet: Priset du betalar för gratis Fredrik Alverén

ISBN: 9789170376719

Published:

Hardcover

249 pages


Description

Såld på nätet: Priset du betalar för gratis  by  Fredrik Alverén

Såld på nätet: Priset du betalar för gratis by Fredrik Alverén
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 249 pages | ISBN: 9789170376719 | 6.42 Mb

Hur kan tjänsterna på nätet vara gratis? Svaret är enkelt: det är de inte. Företagen har bara hittat en ny valuta: du.Din privata information är en miljardindustri och fundamentet som driver ekonomin på nätet. Företag följer dina rörelser och vetMoreHur kan tjänsterna på nätet vara gratis? Svaret är enkelt: det är de inte. Företagen har bara hittat en ny valuta: du.Din privata information är en miljardindustri och fundamentet som driver ekonomin på nätet.

Företag följer dina rörelser och vet exakt vem du är. Du kommer inte undan.Det handlar om storbolag som Facebook, Google och Twitter, men även nyhetssajter, flygbolag och shoppingsidor vill veta allt om dig. Din information säljs vidare till högstbjudande på marknadsplatser vars enda affärsidé är att handla med persondata. Auktioner sker varje sekund.Vi pratar gärna om fördelarna med nätet och använder dagligen gratistjänsterna som erbjuds.

Men vi vet varken vad som sker i bakgrunden, eller vad det kan leda till. För det finns risker med att din information sparas och sprids.Vill du veta vad som händer bakom kulisserna? Vad företagen vet om dig och vad de använder informationen till? Var vi kan hamna om vi inte ser upp? Och vad du kan göra för att minska riskerna? Då ska du läsa den här boken.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Såld på nätet: Priset du betalar för gratis":


shumarlaw.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us