Rhialto, a csudálatos Jack Vance

ISBN:

Published:

Paperback

262 pages


Description

Rhialto, a csudálatos  by  Jack Vance

Rhialto, a csudálatos by Jack Vance
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 262 pages | ISBN: | 10.36 Mb

A Föld elöregedett, a vörösen pislákoló Nap bármelyik órában kihunyhat, véget érhet a világ. E mesés és borzongató, távoli jövőben, az emberiség huszonegyedik eónjában kietlen pusztaságokkal szabdalt, egymástól elszigetelt kultúrák vívják magányosMoreA Föld elöregedett, a vörösen pislákoló Nap bármelyik órában kihunyhat, véget érhet a világ.

E mesés és borzongató, távoli jövőben, az emberiség huszonegyedik eónjában kietlen pusztaságokkal szabdalt, egymástól elszigetelt kultúrák vívják magányos harcukat a túlélésért. Ascolaisban és Almeryben, a Leomló Faltól nyugatra eső területen él egy csapat varázsló, akik szövetségbe tömörültek, hogy védelmezhessék érdekeiket. No meg persze, az értékeiket…Közösségük szabályait a Kék Alapelvben, a Monstramentumnak is nevezett törvénykönyvben fektették le, mely eleve meggátolja az egymás közötti háborúskodást, a nyílt viszálykodást… De vajh, ki vethetne gátat annak, ha valaki fondorlatos módon, az Alapelv betűit kiforgatva próbálja elorozni társai varázstárgyait?Rhialto már maga sem emlékszik, ki és mikor aggatta rá a kissé gunyoros „Csudálatos” ragadványnevet, de úgy rémlik, nem mágikus képességei ihlethették az illetőt, inkább hóbortos öltözetei és szokásai, valamint a hölgyek körében aratott sikerei.

Ő maga is merész terveket szövöget varázslótársai mágikus IOUN-köveinek megkaparintására, ám amikor őt rabolják ki – a Monstramentum törvényeinek betűi mögé bújva –, felháborodott, kétségbeesett küzdelembe kényszerül…Három különleges történet a Haldokló Föld-ciklus huszonegyedik eónjából – most először egy kötetben, új fordításban!Tartalomjegyzék:ElőszóBevezetés a Haldokló Föld világáhozA MurtheFader FuvallataMorreionEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Rhialto, a csudálatos":


shumarlaw.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us